Шляхетність та витонченість української кави
Винятковий смак, припорошений золотавою пінкою, лагідно торкається найтонших смакових рецепторів з першим ковтком гарячого напою. В магазині кави за цим посиланням можна замовити особливий кавовий продукт, який ніжно шепоче ароматом свіжомелених зерен. Розкішні букети композицій української кави голублять затишком, зігрівають теплом, формують настрій.
Кава від українських виробників – це особлива спокуса для затишних ранків. Її смак вимальовує яскраві плани «на майбутнє», спонукає бути впевненим, активним, сміливим. Він дзвінкий, як тонкий карпатський потічок, привітний, як перші сонячні промені. Крім того, в каві, обробленій за своєрідними «нашими» технологіями, які близькі кожному українцю, є цікаві ноти – витончені, елегантні, гідні бенкетів шляхетних панянок та їх поважних супутників.

Душа української кавової культури
Львів – центр кавового виробництва в Україні. Атмосфера, пристрасть та вірність традиціям тут спонукають дарувати кожному прихильнику кавових напоїв цікаві рецепти з незабутнім післясмаком. При цьому, натуральні суміші та бленди, які мають багату історію, прикрашену легендами і повір’ями, українські виробники пропонують як спеціальне мистецтво створювати настрій.
Культура стародавнього Львова залишила свій слід у кожній пачці (як зернової, так і меленої). Кава Старого Львова, Віденська кава – мають власний характер – дорогий, елегантний, шовковий. Готовий напій із 100% арабіки, чи доречно збалансованої арабіки та робусти – це ніжність почуттів, гармонія смаку.
У зернах цих марок зберігається глибина смаку, поєднується ніжність і сила, а аромат переносить у старовинні вулички з кавовими терасами. Ці властивості розкриваються у турці або кавомашині. Проте, для сучасних кавоманів можна підібрати капсули для кави в каталозі, адже в Україні стрімко розвивається кавова індустрія, а нові бренди експериментують з профілями, демонструють нові ідеї з класичними напоями.
Українська кава – це сплетіння різних світів, адже для блендів обирають зерна з Індії, Бразилії, Ефіопії, Колумбії. В таких напоях відчуваються:
- тонкі шоколадні ноти, які нагадують про старі кав’ярні з дерев’яними столиками;
- фруктова свіжість, що додає легкості й робить смак більш об’ємним;
- м’яка горіхова гірчинка, яка балансує солодкість і дарує відчуття завершеності.

Чому українська кава особлива?
Обираючи класичний купаж з арабіки, суміш, створену спеціально для любителів еспресо чи незвичне мікрообсмажування найсолодших сортів, в кожній порції ви отримуєте напій, який транслює особливий світогляд виробника. Заварюючи такі дивовижні бленди, навіть вдома можна створити затишну кав’ярню «для двох», або теплий куточок для відпочинку під час обідньої перерви в офісі.
Кава від українських виробників – традиційна, але з відчуття справжнього життя. Вона вишукана, зрозуміла для кожного, але здатна дивувати навіть досвідчених гурманів. В ній мимоволі закладено не лише досвід та практику, пошуки та експерименти, а й справжній національний код. Такі напої об’єднують людей і надають особливого сенсу буденним моментам. Адже кожне нове знайомство з унікальним продуктом починається з аромату і закінчується післясмаком, що торкається глибини душі.



